Wednesday, 28 December 2011

temu janji lagy.

This is a love story err maybe HAHA.


Kelmarin bersamaan dengan hari rabu bersamaan dengan tarikh 28 haribulan 12 bersamaan dengan okay enough -_- again and again keluar dengan encik JUSTIN BIEBER sayaa haha.Yang ni lah si dia tersayang saya yang ku puja HAHA.



Hensem tak?Hari hari dia nyanyi lagu baby,baby,baby dekat saya.
(OKAY FINE MEMANG TIPU -,-)



Yang ni kembar dia ja HAHA.




Dan inilah si dia satu satunya milik saya :)


PERHATIAN: YANG KIRI SAJA OKAY HAHA.


Kelmarin is totally fun.Pergi tengok wayang walaupun cerita tak berapa nak bes tapi bes la jugak bolehlah walaupun kurang bes tapi bolehlah tahan.Kenapa ayat macam tunggang langgang -_- Gelak la jugak dalam panggung tu,tu pun sebab semua gelak HAHAHA.



Then pergi teman dia potong rambut.Fulaweyhh sebijik macam nickhun HAHA.Tahniah tahniah.Untunglah dah makin hemsem harap harap tak lupa diri haha.Lepastuh si dia belanja makan SUBWAY then makan dekat laut depan Queensbay.Dekat situlah paling the best moment.

Sembang sembang bercerita masa lalu,salah silap,masa depan yang belum tentu lagi aturannya moga moga apa yang kita hajati apa yang kita rencanakan semuanya termakbul.Terima kasih untuk the whole day kelmarin sanggup susah payah datang sini lagi teman dan untuk semua semualahh.Macam macam boleh jadi akan datang tapi insyallah dengan berkat doa hubungan kita ni akan kekal sampai bila bila,itu yang paling diharapkan :) Pukul 11.30 kita balik tu pun macam tak nak berpisah,gedik kan?HAHA.



Apa-apapun you are more thn justin beber,nickhun or whoever in this world others than my family.Thanks for being the one in my lyfe ever.I really our relationship will last forever forever and forever.Remember our promise kay?Thanks again for everything :')



OKAY DAH TAK BOLEH JIWANG SANGAT HAHA.APA APA NATY UPDATE DEKAT BELOG PRIVATE.KBYE.

4 comments:

  1. Hai dan salam kenalan from shah ye...ni blog shah www.shahamri.com..entri ni mmg best la! :) Shah datang ni pun sebab nak kongsikan Tutorial Tingkatkan Earning Churp-Churp Dengan Cepat!...Tutorial ye bukan tips :) so kalau berminat sila la baca ye :)

    p/s: kalau yg belum join churp-churp boleh join di sini..masyuk! --> ++KLIK SINI UNTUK JOIN++

    ReplyDelete
  2. Oh okayy2 terima kasih ya,naty saya singgah :D

    ReplyDelete
  3. so sweet lah ,beruntung awak dpt BF macam dia :)

    ReplyDelete
  4. Young Girl Dream's:

    Thanks hihi ;D

    ReplyDelete